1ο Ηρωικό Κυνήγι Θησαυρού 

 Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για ελευθερια ή θανατος

Μια διαφορετική γιορτή για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου έλαβε χώρα στο σχολείο μας φέτος. Για 1η χρονιά διοργανώθηκε την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019,  κυνήγι θησαυρού, αφιερωμένο στην ηρωική εξέγερση των Ελλήνων του 1821 και αποτέλεσε το δικό μας τρόπο να αποτίσουμε φόρο τιμής σε όλους εκείνους που έδωσαν το αίμα τους για τη δική μας ελευθερία και ανεξαρτησία.

Μέσα από τις δοκιμασίες του παιχνιδιού, οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου μας, ανακάλυψαν άγνωστες πτυχές της Ελληνικής Επανάστασης, συνδύασαν γεγονότα και πρωταγωνιστές και βίωσαν τη χαρά της ανακάλυψης, της ομαδικότητας και της συνεργασίας!

Το 1ο Ηρωικό Κυνήγι Θησαυρού– “Ελευθερία ή Θάνατος”, έληξε με άξιους νικητές τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γτάξης, οι οποίοι  έλυσαν πρώτοι τον τελικό γρίφο και ‘ξετρύπωσαν’ το θησαυρό (τη σημαία μας, που βρισκόταν στο γραφείο του διευθυντή).

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Γ2, αλλά και των υπόλοιπων τμημάτων, που ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες, χρησιμοποίησαν τις γνώσεις, τη δημιουργικότητα και το χιούμορ τους και συνεργάστηκαν με κέφι και καλή διάθεση για την επίτευξη του κοινού στόχου!

Ήταν μια πετυχημένη διοργάνωση, η επιτυχία της οποίας οφείλεται στη συνεργασία και τη συμμετοχή όλης της σχολικής κοινότητας, διεύθυνση, συνάδελφοι-εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες του σχολείου. Ήταν ο δικός μας τρόπος να μάθουμε, να παίξουμε, να τιμήσουμε…

Και του χρόνου!