Επαναλειτουργία των σχολείων

Αγαπητοί γονείς

Χριστός Ανέστη!

Τη Δευτέρα 10/5/21 θα υποδεχτούμε ξανά τους μαθητές μας στο σχολείο. Το πρόγραμμα της δια ζώσης διδασκαλίας ξεκινά στις 08.20 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 14.00.

Οι μαθητές, 24 ώρες πριν έλθουν στο σχολείο, είναι υποχρεωτικό να υποβληθούν σε self test, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν από το φαρμακείο με την επίδειξη του ΑΜΚΑ του παιδιού σας.

Το αποτέλεσμα του test πρέπει να δηλωθεί στην ειδική πλατφόρμα : https://self-testing.gov.gr/#mathites και στη συνέχεια να εκτυπωθεί και να υπογραφεί η Σχολική κάρτα για COVID-19 με το αρνητικό αποτέλεσμα. Εάν δεν διαθέτετε εκτυπωτή μπορείτε να υπογράψετε χειρόγραφη βεβαίωση, σύμφωνα με το πρότυπο.

Η διαδικασία αυτή θα πραγματοποιείται 2 φορές την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα και Πέμπτη). Τα υπόλοιπα μέτρα προφύλαξης (μάσκες, αποστάσεις κλπ) θα συνεχίσουν να τηρούνται στους χώρους του σχολείου, με την προσδοκία ότι θα μείνουμε ασφαλείς και σύντομα θα ανακτήσουμε τις ελευθερίες μας.

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με το self test, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παραπάνω ιστότοπο και τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας.

Δείτε το βίντεο με οδηγίες για την διενέγεια των self test

Καλή επάνοδο στις σχολικές τάξεις!

Σχετικές δημοσιεύσεις