Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας!

Αγαπητοί  επισκέπτες,

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του σχολείου μας!!!

Η τεχνολογία αποτελεί πια ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας και η εκπαιδευτική κοινότητα έχει καθήκον να αξιοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρει προς όφελος των μαθητών.  

Ο ψηφιακός γραμματισμός αποτελεί πλέον έναν από τους βασικούς πόλους της σύγχρονης εκπαίδευσης, με στόχο όλοι οι μαθητές να εντάξουν δημιουργικά στη ζωή τους το πολυδύναμο αυτό εργαλείο. Η δημιουργία λοιπόν του ιστοτόπου μας καθίσταται επιβεβλημένη εξαιτίας των αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της ταχύτατης ανάπτυξης του παγκόσμιου κυβερνοχώρου.

Σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι να δημιουργήσουμε έναν χώρο επικοινωνίας του σχολείου μας με τους μαθητές, τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς αλλά και με την ευρύτερη τοπική κοινωνία.

Μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα, θα ενημερώνεστε για διάφορα θέματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου, τις δράσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στο σχολείο μας τα οποία συμβάλουν στην  ολοκληρωμένη ανάπτυξη των μαθητών.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση και περιμένουμε με χαρά τα καλοπροαίρετα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για τη βελτίωση του ιστοχώρου μας! 

Σχετικές δημοσιεύσεις