Ανακοίνωση

Από το 2ο Γυμνάσιο Σητείας ανακοινώνεται ότι οι Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών/τριών όλων των τάξεων μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους καθώς και  την οικονομική τους τακτοποίηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, από 20 Ιουνίου έως 27 Ιουνίου 2024 και ώρες   09:00 – 13:00. Από το Γραφείο του 2ου Γυμνασίου Σητείας

Περισσότερα

Διαγωνισμός “Alan Turing”

Το σχολείο μας συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικής Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης “Alan Turing” που διοργανώνεται για 3η χρονιά από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο blog του σχολείου μας.

Περισσότερα

Η Μαγεία του Φωτός

Το τμήμα Α1 συμμετείχε φέτος σε μια δράση STEAM* με θέμα το Φως και τα Χρώματα, που υλοποιήθηκε με συνεργασία των εκπαιδευτικών Φυσικής, Τεχνολογίας και Πληροφορικής του σχολείου μας. *Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο blog του σχολείου μας.

Περισσότερα

Το Νερό ως Αγωγός

Το τμήμα Γ2 συμμετείχε φέτος σε μια δράση STEM* με θέμα την Αγωγιμότητα του Νερού, που υλοποιήθηκε με συνεργασία των εκπαιδευτικών Τεχνολογίας, Φυσικής και Πληροφορικής του σχολείου. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο blog του σχολείου μας.

Περισσότερα